beats by dre cheap

Široki Brijeg : Željezničar 0:2

Željezničar je u Širokom Brijegu u okviru sedamnaestog kola Premier Lige Bosne i Hercegovine savladao domaću ekipu sa fantastičnih 0:2.Ekipa sa Grbavice je odigralo drugo poluvrijeme na Pecari kao iz snova. Nakon jalovih prvih 45 minuta, u nastavku plavi voz kao da je dobio krila. Očigledno je Amar Osim na poluvremenu izružio svoje prvotimce pa je Željo u nastavku održao lekciju iz nogometa Širokobriježanima. Najprije je Kerla doveo Želju u vodstvo od 0:1. Bešlija je sa desne strane uputio loptu u kazneni prostor Širokog, Mešanović je šutirao glavom, golman Bandović odbranio ali se lopta odbila do Kerle koji pogađa za vodstvo Željezničara. Nakon postignutog gola naši igrači nastavljaju sa furioznom igrom, stvaraju par prilika preko Mešanovića, međutim nismo uspijeli zatrest mrežu. Nakon šoka, domaći se jalovo bude, pokušavaju nešto napraviti, ali bez više uspijeha. Jedinu ozbiljniju priliku imao je Varea, kada Šehić pokazuje sve svoje golmansko znanje i bravuroznom paradom ostavlja naše u vodstvu.
Željezničar vodi sa 0-2, nakon brze akcije iz polukontre na odličnu asistenciju Bešlije, Lazar Popović riješio je sve dileme oko pobjednika. Zanimljivo je da je Popović nakon postignutog gola dobio crveni karton, odnosno drugi žuti karton zbog prevelikog radovanja nakon postignutog gola.

Do kraja utakmice crveni karton je dobio i Kerla nakon koškanja sa Vareom koji je također isključen.

Strašna pobjeda Željezničara na Pecari. Genijalac sa klupe Amara Osim je danas vodio ekipu fantastično. Željo ovom pobjedom ide u sami vrh, sve je spremno za povratak titule na Grbavicu. Saka čast momcima na pobjedi, zaslužili su da im priredimo doček na povratku u Sarajevo.

SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN
http://zeljofan.blogger.ba
04/04/2010 20:42